recipe ideas for christmas gifts starbucks frappuccino 4 pack coupons printable 2012 omaha steaks 20 off coupon nurses week gift ideas pinterest receive free 00 walmart gift card

OM OSS

Om Northflow

Northflow består i dagsläget av Mattias Wennström, Thomas Holmbom och Jan Johansson. Nedan kan du läsa om oss. Hör av dig för att få fullständiga CV:n.

Jan Johansson

Phone: 070-534 51 90
E-mail: jj@northflow.se
Civilingenjör från Luleå med inriktning mot industriell ekonomi. Har haft chefs- och andra nyckelpositioner på Scania, Volvo samt IT-företag. Specialiserad på logistik, produktionsplanering, marknad och försäljning. Före detta elitseriespelare i Plannja basket. Även coach på landslagsnivå. På fritiden är det familjen, sport, resor och socialt umgänge som gäller för JJ.
LinkedIn

Thomas Holmbom

Phone: 070-017 40 82
E-mail: thomas@northflow.se
Civilingenjör som har jobbat på Northflow sedan 2019. Har tidigare jobbat som bland annat fabrikschef på Lindbäcks, chef på SSAB One Europe, platschef på Norrmejerier och produktionschef på Scania. Familjen och bondgården i Bälinge utanför Luleå är det som tar upp den mesta fritiden.
LinkedIn

Mattias Wennström

Phone: 070-555 58 80
E-mail: mattias@northflow.se
Grundare av Northflow. Född och uppvuxen i Luleå. Efter management- och civilingenjörsstudier i USA har Mattias haft högre chefspositioner på Scania och Atlas Copco innan han 2013 valde att starta egen konsultverksamhet. Har svart bälte i tillverkningsindustri och change management. När han inte arbetar umgås han med familjen på Bergnäset i Luleå, jagar, fiskar, surfar eller spelar golf.
LinkedIn

Referenser

Northflow

Experts in LEAN, Flow management and consulting